×

Amenajări și Reparații de Spații Comerciale

Imaginea reprezintă un punct important în prestigiul unei societăți și de aceea ne propunem ca rezultatele muncii și implicării noastre să ne recomande la toți clienții / locatarii noștrii. Datorită experienței obținem rezultate deosebite prin îmbinarea elementelor de construcții și instalații, astfel încât fiecare spațiu comercial să exprime într-un anume fel activitatea ce se desfașoară în locația respectivă.
Executăm orice tipuri de lucrări și reparații, compartimentări, reamenajări spații, înființări de noi birouri, instalații sanitare-electrice, tâmplărie PVC și Al (aluminiu), reparații AC (aer condiționat), și alte lucrări la cerința clientului și pe proiectele acestuia.
Ne caracterizează profesionalismul, atenția la detaliu și alături de ideile dumneavoastră și experiența noastră putem pune în valoare spațiul comercial, îi putem personaliza aspectul și designul.
Deoarece prețul și calitatea sunt primordiale, societatea noastră vă oferă cel mai bun raport preț/calitate. Cu o pregătire temeinică în domeniul amenajărilor și construcțiilor, specialiștii noștri în amenajări interioare nu fac rabat calitativ, utilizând cele mai moderne echipamente. Credem în prosperitatea clienților noștri și implicit, a noastră, prin lucrările pe care le oferim cu profesionalism. De aceea obiectivele noastre se bazează în primul rând pe lucrări executate la standarde moderne și suntem onorați să răspundem oricărei solicitări referitoare la oferta noastră servicii, care în mod cert va fi conformă cu cerințele și așteptările dumneavoastră.
Alege soluția completă :

• Amenajări generale spații comerciale:
- Orice tip de amenajări;

• Amenajări speciale spații comerciale:
- Amenajări birouri;
- Amenajări showroom;
- Amenajări spații vânzări;
- Amenajări restaurante;
- Amenajări cafenele.

• Renovări și mentenanță spații comerciale;
• Instalații sanitare;
• Instalații electrice;
• Aer condiționat;
• Tâmplărie Al și PVC.
Ne puteți contacta prin intermediul site-ului web accesând pagina ‘’Contact’’, completând formularul, prin e-mail sau puteți apela în intervalul orar 9 - 17:30.